Falfirkálót fogtak

  •  
  •  
  •  

Az újpesti közterület-felügyelet kér minden jogkövető újpesti állampolgárt, hogy amennyiben hasonló jogsértést tapasztal, jelezze hivatali időben a 231-32-50, azon túl a 231-34-40-es központi telefonszámokon, hogy ezzel segítsék munkájukat egy tisztább és élhetőbb kerületért.

Az újpesti közterület-felügyelet 2011.07.23-24-én kiemelt közterületi ellenőrzést tartott Újpest közigazgatási határain belül. A razzia során rongálás szabálysértése alapján intézkedtek közterületi „graffiti” készítő személlyel szemben.  A rongáló tetten érését állampolgári bejelentés segítette, képünkön az elkövetés helye.
Mint azt a közterület-felügyelet az Újpesti Naplónak elmondta, a kerületüben a közterületi falfirkák, az úgynevezett „Tag”-ek száma az utóbbi években nagymértékben megnövekedett. Ezért a felügyelet a közterületi ellenőrzések során nagy figyelmet fordít a jogsértést megvalósító személyek tetten érésére, és a szabálysértések felszámolására.
Az újpesti közterület-felügyelet ezúton is szeretne megkérni minden jogkövető újpesti állampolgárt, hogy amennyiben hasonló jogsértéseket tapasztal, jelezze hivatali időben a 231-32-50, azon túl pedig a 231-34-40-es központi telefonszámokon, hogy ezzel segítsék munkájukat egy tisztább és élhetőbb kerületért.
(un)