Fehér Csaba: ha szombaton bajnoki lenne, játszanék

  •  
  •  
  •  


Két újpesti labdarúgó, Fehér Csaba és Litauszki Róbert sérülés miatt nem tudta folytatni a játékos az MSZK Zilina elleni szerdai edzőmeccsen. Litauszkié volt a súlyosabb eset, a védő a 20. percben maradt a földön a térdét fájlalva, majd a szünetben Fehér Csabának kellett cserét kérnie vádli-sérülése miatt. Csütörtök délutánra kiderült: szerencsére egyik eset sem olyan súlyos, mint amilyennek látszott. Litauszki Róbert átesett az MRI-vizsgálaton és röntgenfelvétel is készült a jobb térdéről. A vizsgálati eredményeket dr. Lejkó Dezső, a Sportkórház sebész-főorvosa értékelte.

– A térdszalag szerencsére nem sérült meg, „mindössze” a térdízület megrándulásáról van szó – mondta a főorvos. – Ugyanakkor kisebb porcsérülés is érzékelhető a felvételeken. Robinak a következő egy hétben pihennie kell, ezalatt kiderül, hogy mennyire sérült a porc, illetve eldőlhet, mikor kezdhet újra edzeni.

Fehér Csaba állapota már a meccs másnapjára javult, és ahogy a játékos fogalmazott: ha szombaton bajnoki lenne, játszanék. Így azonban, pár napot pihenhetek.

 A harmadik maródi, Lázár Bence megkapta az első elektro-akupunktúrás kezelést derék- és hátfájdalmai miatt. A támadónak a következő három napban szintén pihennie kell. Kezelőorvosa hozzájárult, hogy hétfőn elkezdje az edzéseket, a súlyzózást azonban egyelőre ki kell hagynia.
(ÚFC/GG)