Fehér lesz Mészöly jobb keze

  •  
  •  
  •  

Jobbhátvédként, belső védőként és középső középpályásként is számíthat a válogatott játékosra.

Amint arról már beszámoltunk, az Újpest két rutinos futballistával, Kabát Péterrel és Fehér Csabával is megegyezett. A lila-fehérek szakvezetője, Mészöly Géza nagy örömmel fogadta a hírt.

– Nagyon örülök annak, hogy mindkét játékos visszatért Újpestre – mondta Mészöly. – Kabát Péter abban a fél szezonban, amikor együtt dolgoztunk, nagyon jó benyomást tett rám. Szeret futballozni, igazi versenyzőtípus, aki a hátán viszi a csapatot, ha kell. Látszik rajta, hogy jó állapotban kezdte a munkát, és még sok van benne. Nagyban hozzájárulhat a csapat eredményességéhez.

Fehér Csabával már 2005 tavaszán is együtt dolgozott a szakember.
– Nagyon nagy szükség lesz azokra a tapasztalatokra, amelyeket az elmúlt több mint tíz év alatt Belgiumban és Hollandiában gyűjtött. Ő a rutint képviseli majd a keretben, és azt várom tőle, hogy a jobb kezem legyen a csapatban. Jobbhátvédként, belső védőként és középső középpályásként is számíthatok rá. Amíg Vermes Krisztián, Kiss Zoltán és Rubus Tamás fel nem épül, többször kaphat lehetőséget védőként – zárta gondolatait a szakember.

(czp – nb1.hu)