Fejlődjünk játszva a Tarzan™ Parkban!

  •  
  •  
  •  

2014-ben tovább bővült az ország legnagyobb szabadtéri családi játszóparkja, a Tarzan™ Park. Az új játéktér egyedülálló vizes játékoknak és az egész család számára kellemes szórakozást biztosító splashparknak ad otthont.

A közel két hektáron elterülő játékparkot a biztonság és a fejlesztve szórakoztatás jellemzi. A park ugyanis immáron otthont ad egy tematikus elrendezésben csoportosított, újszerű játszóeszközökkel felszerelt játszótérnek, amelyben a gyerekek játszva fejleszthetik különböző készségeiket, mint például a koordinációs készség, a belső hallás, a biztonságérzet, a térlátás, az egyensúlyérzék, az egymástól tanulás és az építőmunka.


A vasárnapi, Tarzan™ Parkban tartott szakmai napon dr. Hollósi Antal főorvos, orvos igazgató is az utóbbiak fontosságára hívta fel a figyelmet, miután Wintermantel Zsolt polgármester bemutatta a játéktereket. Mind a tizenhárom játékzóna (Picurvár, Hintarét, Liándzsungel, Billegsziget, Felhővárak, Zengőerdő, Homoktenger, Rejtekerőd, Tornyoktava, Zsiványtenger, Placcs Placc, Pattanjdomb, Homokbánya) a nagyközönség rendelkezésére áll.

R.Zs.


A Budapest Márka díjjal kitüntetett Tarzan™ Park az újpestieknek kedvezményeket nyújt a belépéshez. A Tarzan™ Park őszi kedvezménye: szeptembertől október végéig minden hétvégén (szombaton és vasárnap) a kísérőjegyek árából 30 százalékos kedvezményt biztosítanak. A Tarzan Park októberig 9–19 óra közötti nyitvatartási időben látogatható a Tábor utca 28. szám alatt. A parkba érkezőket nagy területű kerékpár- és autóparkoló fogadja.