Fényt vittek a Lakkozó Tagóvodába

  •  
  •  
  •  

Az Újpesti Gazdasági Találkozónak köszönhetően már öt kerületi óvoda kapott korszerű izzókat a General Electrictől. Ezúttal a Lakkozó Tagóvodába látogattunk.

A Gazdasági Találkozót Wintermantel Zsolt kezdeményezte a helyi cégek és az önkormányzat közös együttműködése érdekében. Ennek eredményeként bővültek a kapcsolatok az iskolák és az újpesti cégek között. Az eddigi leglátványosabb együttműködést az újpesti székhelyű General Electric és a helyi óvodák kapcsolata hozta létre. Öt, kicsiket befogadó intézményt látott el a nagy múltú cég korszerű izzókkal, fénytestekkel.

„Természetesen mi is nagyon boldogok voltunk, amikor megérkeztek a cég ajándékai, és azonnal hozzáláttunk az izzók beszereléséhez” – nyilatkozta lapunknak Majzik Ferencné, a Lakkozó Óvoda vezetője. „Az energia megtakarítás roppant fontos nekünk, hiszen nem mindegy, hogy mire marad pénz. A kellemes, egészségesebb fény pedig a kicsiknek is jót tesz.” Az önkormányzat továbbra is egyeztet az újpesti cégekkel, vállalkozókkal, és nem elképzelhetetlen, hogy hamarosan újabb, hasonló kezdeményezésekről is hallunk majd. 

Á.T.