Filip Sztaniszavljevics számára véget ért a szezon

  •  
  •  
  •  

A Pécs elleni már nem tudott pályára lépni Filip Sztaniszavljevics, aki sajnos nem csak kisebb sérülés, hanem keresztszalag-szakadás miatt nem állhatott megbízott edzőnk, Marc Lelièvre rendelkezésére.

A 25 esztendős védekező középpályást hétfőn dr. Szűcs Attila műtötte, aki szerint a beavatkozás komplikációk nélkül zajlott. Csapatunk orvosa elmondta, hogy játékosunk izomzata rendkívül erős, ám így is mintegy hat hónap kihagyással kell számolnunk a műtétet követően.

Filip Sztaniszavljevics számára így a 2012/2013-as szezon végét ért. Légiósunk a tavaszi idényben már nem tud pályára lépni, de abban bízik, hogy minél hamarabb visszatérhet a pályára.

„A műtét jól sikerült, ébren voltam, de persze nem éreztem semmit. Ez a szezon már véget ért számomra, természetesen nagyon csalódott vagyok emiatt. Egy ideje már tudtam, hogy elkerülhetetlen a műtét, az orvosi és a szakmai stábbal egyeztetve pedig úgy döntöttünk, hogy most kerüljön rá sor, hogy a következő szezon első felében már ott lehessek a pályán. Szerdán mehetek haza a kórházból, jövő héten az MTK elleni meccset pedig már a lelátón szeretném nézni. Ha minden jól megy, olyan három hét múlva kezdhetem el a rehabilitációs mozgásokat” – mondta közvetlenül a műtét után hétfő délután Filip, akinek természetesen minél gyorsabb felépülést kívánunk!

kép és szöveg: ujpestfc.hu