Finisébe ért az idei növényakció.

  •  
  •  
  •  

Újpest Önkormányzata a kerület közterületeinek szépítése érdekében 2011-ben növényakciót hirdetett. Számos magánszemély, társasház, lakóközösség jelezte igényét. A beadványokból kiderült, hogy milyen sokan elkötelezettek amellett, hogy a kerület közterületei rendezettek, szépek legyenek.

A növények elültetésének ideje elérkezett, az igényelt növényeket be kell szereznünk, hogy azokat  eljuttathassuk az igénylőkhöz, ezért a növényakciót 2011 évre lezárjuk.

Kérjük, hogy legkésőbb 2011. október 28-án, pénteken 12.00 óráig adják le igényeiket a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján (1042 Budapest, István út 15.) vagy a Városüzemeltetési Főosztályon (1042 Budapest, István út 14. fszt. 16.) személyesen, postai úton (Budapest Főváros IV. Kerület Újpest Önkormányzata Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Főosztály Városüzemeltetési és Környezetvédelmi Osztály – 1042 Budapest, István út 14.), faxon (231-3149 faxszámra) illetve elektronikusan Földházi Júlia számára a foldhazi@ujpest.hu e-mail címre.

A megadott határidő után beérkező igényléseket nem tudjuk figyelembe venni.

Köszönjük, hogy társunk a közterületek szépítésében!

Újpest Önkormányzata