Fizika óra és buli a köbön

  •  
  •  
  •  

Az Újpesti Családi Nap délutáni programja egy igazán izgalmas fizika órával kezdődött. A közönség idősebb tagjai Öveges József professzorra emlékeztek, miközben a varázslatos kísérleteket figyelték a színpadon. És, a gyerekek? Gondolom, a suliban soha nincsenek olyan csendben, mint ezen a szombat délutáni tanórán voltak.

Normal
0
21

Aztán, kicsöngettek a fizika óráról, és újra beindult a buli. Táncosok – apróbbak és nagyobbak, ügyesebbek és még egy picit esetlenek – lepték el a színpadot, és szórakoztatták a hálás közönséget.

Négy óra táján megérkezett Mc Haver és Tekknő. Aki eddig nem érezte jól magát, nem volt jókedvű a százéves Víztorony árnyékában, nos, az is jó kedvre derült, amikor a mulatós rock hazai frontemberei a színpadra penderültek. Szem nem maradt szárazon, amikor Tekknő felemás zoknija került a középpontba. Persze, a fiúk kitettek magukért, megérdemelték a tapsot a műsoruk végén.

Pihenésre nem sok idő jutott, mert a Megasztárból megismert Farkas-Jenser Balázs és Nagy Adri is hozta magát, nagy sikert arattak a fiatal tehetségek. A Retro School Band, igaz nem magyar hangzású a nevük, de azért több magyar – saját – számmal is szórakoztatta az újpestieket. De, még mielőtt a színpadra léptek, Wintermantel Zsolt felvágta a Víztorony századik szülinapjára készült óriás tortát, amit a közönség ifjabbik része, a gyerekek jóízűen el is fogyasztottak.

És, egyre gyűlt a közönség, hiszen pontosan tudták, hogy a Smile együttes, Gönczi Gábor vezetésével megérkezik a z Újpesti Családi Napra. És, megérkeztek, hogy újra egy nagyon jó bulit csapjanak. Csaptak!

(gg)