Focikupa és színház

  •  
  •  
  •  

Régen volt ilyen zsibongás a Homoktövis Általános Iskolában, mint december 15-én délután. Focikupa és színház egyetlen délután alatt, fergeteges hangulat és sok csokoládé. Persze, hogy nagy volt az öröm!

A program, melyen rengeteg diák vett részt több iskolából, a Káposztásmegyeri Településrészi Önkormányzat (TRÖK) támogatásával valósult meg. A Mikulás focikupán a III. korcsoportban első lett a Babits Gimnázium, második a Homoktövis Általános Iskola és harmadik a Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola és Gimnázium. A gólkirályi címet Gyurkó Tamás és a legjobb kapusnak járó díjat Griutsky Alexander kapta. A IV. korcsoportban a dobogó legfelső fokára a Karinthy Általános Iskola került, a második és harmadik helyet pedig a homoktövises diákok nyerték el. A gólkirály ebben a korcsoportban Ujvári Dániel lett, a legjobb kapus Vajda Ádám.
A nyerteseknek járó díjakat dr. Dabous Fayez , a TRÖK elöljárója, Kámány Péter , a TRÖK elöljáró-helyettese és Kovács Bence, az Újpesti Kulturális Központ intézményvezetője adták át.

A programok szervezésénél a kicsikre is gondoltak, a Majorka Színház, Gyurka citerája című bábelőadásán tömve volt az iskola aulája.

V.G