Folyamatos együttműködés

  •  
  •  
  •  

Újpest Önkormányzata és a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. is kiemelt figyelmet fordít a hazai családi kiskereskedések működésére. Együttműködésük eredményeként, folytatva a 2012-ben elindított franchise-hálózat bővítését, január 21-én megnyitott a legújabb SPAR Partner üzlet, itt Újpesten.

Az Eperjesi utca 2. szám alatti üzlet különlegessége, hogy nem egy, már működő kiskereskedésként csatlakozott a partnerprogramhoz, hanem annak keretében nyílt. Az épület korábban közértként funkcionált, azonban az idő vasfoga nem kímélte. Az üzlethelyiségben és annak környezetében is teljes körű felújításra volt szükség, így azt minden részletében a SPAR minőségi elvárásai szerint alakították ki. A felújítási munkálatok során Újpest Önkormányzata mindvégig partner volt.

– A környéken lakók szerették volna a legjobban ezt az üzletet – mondja dr. Dabous Fayez, a terület önkormányzati képviselője. Kérésüket továbbítottam az önkormányzat felé. Minthogy a városvezetés kiemelten kezeli mind a lakók igényeit, mind a kisvállalkozók érdekeit, így ez az üzlet minden szempontból nagy eredmény.

Az újpesti egység tulajdonosai, Fodor Pál és Kozma Béla megköszönték az Önkormányzat folyamatos támogatását.

D.V.