Folytatódik a Bajnok Terasz fesztivál

  •  
  •  
  •  

A foci EB és az olimpia között nem állt le a Bajnok Terasz programáradata. A két sportfieszta között, filmekkel, gyermekprogramokkal várják a kikapcsolódni vágyókat a szervezők. Vasárnap este 19.00-tól a Sissy című mozilegendát nézhetik meg a vendégek.

Csütörtök a férfiak napja a Szent István téren. Este nyolctól az Üvegtigris trilógiát nézhetik meg a szórakozni vágyók, finom harapnivalók és jéghideg sörök mellett.
Pénteken helyi megasztárjaink mutathatják meg, bennük van-e az X. A pénteki karaoke esten talán csillag is születik. Mindenesetre érdemes kilátogatni a Bajnok Teraszra, mert este nyolctól karaoke show várja a vendégeket. Bárki mikrofon mögé állhat.

Szombaton és vasárnap egy kicsit visszalopakodik a sport a térre, hiszen a Forma 1 brit nagydíjának időmérő edzését és a futamot is élőben követhetjük végig az óriás led falon. Mindkét közvetítés 14.00 órakor kezdődik.

Akiket nem vonzanak a technikai sportok, de szeretnek jó társaságban, érdekes emberektől, izgalmas előadásokat hallgatni, szombaton Szabadegyetemen ülhetnek be a padsorokba (valójában sörpadok). Ők Temesi Ádám operatőr-fotóművész, Cynthia Dictator alkotóművész illetve Várkonyi Attila, azaz DJ Dominique előadásait hallgathatják meg. A hölgyeket egész délután várja Varga Dorottya sminkmester kozmetikai tanácsokkal.

A szombati nap mottója egyébként a „Csak a húszéveseké a világ”, mivel aznap elsősorban a fiatalok számára készült a program. Erre mi sem lehet jobb bizonyíték, mint az esti diszkó.

A vasárnap a pihenésé. Délután a brit nagydíjat nézhetik végig a vendégek, este pedig Erzsébet királyné történetét élvezhetik újra a moziklasszikusok rajongói. Este nyolctól kezdődik ugyanis Sissy, a legendás Romy Schneider főszereplésével.

A szervezők egyébként természetesen gondoltak a gyerekekre is. Minden hétköznap 18.30-tól meseprogramot kínálnak a legkisebbeknek. Csütörtökön a Bambi, pénteken pedig a Cápamese varázsolja el a lurkókat. A pénteki programkivételesen egy órával korábban, tehát 17.30-tól kezdődik a gyerekeknek.