Folytatódik a korszerűsítés

  •  
  •  
  •  

Miként múlt héten részletesen beszámoltunk róla, több új berendezéssel gazdagodik az újpesti szakrendelő képalkotó diagnosztikai részlege. Napokon belül megkezdi működését az első, modern készülék, amelyről Nagy István alpolgármester beszélt.

– Nagyon örülünk, hogy a régi, elavult berendezéseket modern, magas szintű eszközök váltják fel folyamatosan a rendelőintézetben. A szakorvosi rendelő korszerűsítésének része volt a megújult ultrahang-berendezések beüzemelése, majd a szájsebészeti kezelőegység újabbra cseréje, és ezt szolgálják majd a most munkába álló röntgengépek is, amelyek mind felgyorsítják és megkönnyítik a rendelőintézet munkatársainak munkáját, jelentősen lerövidítve ezáltal a betegek várakozási idejét – mondja az alpolgármester az új készülékek előnyeiről.

Hozzáteszi: a helyi egészségügyi megújulásnak ezzel még nincs vége, hiszen az önkormányzat éppen a napokban kezdte el felmérni a körzeti orvosi rendelők állapotát, s ennek alapján sorrendet állít fel korszerűsítésük menetéről.

G.R.