Folytatódnak a járdafelújítások

  •  
  •  
  •  

Itt a tavasz, a fák, bokrok és virágok mellett, napokon belül megújulnak a Káposztásmegyeri út 12-14-16. szám előtti járdák is. Az elmúlt évben, többek közt a Szent László tér, a Bucka, Telkes és Eperjesi utcákban készültek új járdaburkolatok. Az önkormányzat 2014-ben a korábbi évekhez hasonlóan, számos utcában újítja fel, javítja ki a balesetveszélyes, elhasználódott járdákat.

A Hajrá Újpest! Városfejlesztési Program keretében idén is folytatódnak a járdafelújítások. Elsőként az Izzó-lakótelepen, a Káposztásmegyeri út 12-14-16. szám előtti járdákra kerül sor, ahol a lakók már nagyon várták a töredezett burkolat cseréjét. Az építkezés alatt a régi, kopott felületek helyén új, esztétikus kőburkolat készül, mely biztonságos és komfortos gyalogos közlekedést biztosít az itt élőknek. A Káposztásmegyeri út e szakaszán található járdák, sok bosszúságot okoztak a lakóknak, a balesetveszélyről nem is beszélve. Többen fordultak hozzám és jelezték az Újpesti Párbeszédben is, hogy szükség van a felújításra, ami most meg is valósul – tudtuk meg dr. Dabous Fayez önkormányzati képviselőtől.

Minden fejlesztés, így a járdák megújulása is közös sikerünk, amelynek alapjait az Újpesti Párbeszéd teremtette meg. A városvezetés és polgármester úr által elindított fórum lehetőséget ad arra, hogy az újpestiek immár negyedik éve közvetlenül eljuttassák javaslataikat az önkormányzathoz, ilyen formán is hozzájárulva városunk fejlődéséhez – mondta lapunknak Rádi Attila alpolgármester (képünkön). A kivitelező cég munkatársai a lehető legrövidebb időn belül végzik el a munkálatokat és a felújítás alatt kiemelt fi gyelmet fordítanak a járdák melletti zöld területek megóvására.

U.N.