Fordulat Újpesten: Kiengedték Tolnait!

  •  
  •  
  •  

A pepsifoci.hu értesülései szerint új fordulatot vett Tolnai Sándor ügye. Úgy tudjuk, az Újpest labdarúgócsapatának tulajdonosának előzetes letartóztatását megszüntették. Értesüléseink szerint Tolnai csütörtökön már el is hagyhatta az intézményt, ahol eddig őrizetben volt.

Augusztus első napjaiban váratlan, kellemetlen hír érte az Újpestet, a klub tulajdonosát, Tolnai Sándort őrizetbe vette a rendőrség. A hatóságok által kifogásolt banki tranzakció miatt zárolták az azzal kapcsolatban használt számlát, mindez viszont a lila-fehérek működését nem befolyásolta – igaz, nyilván nem javította a hangulatot.

A pepsifoci.hu információi szerint fordulat állt be az ügyben, az illetékes hatóság ugyanis megszüntette az üzletemberrel szemben foganatosított kényszerintézkedést, az előzetes letartóztatást.

Úgy tudjuk, Tolnai a nap folyamán már el is hagyhatta azt az intézményt, ahol eddig őrizetben tartották. Mint ismeretes, az újpesti tulajdonos ellen felhozott vádaknak semmi közük nincsen az üzletember Megyeri úti szerepvállalásához.