Forgalmi rend változás

  •  
  •  
  •  

2013. április 6-án, szombaton reggel 8 órától várhatóan délután 13 óráig a 12-es villamosok a Rákospalota-Újpest vasútállomás és Káposztásmegyer, Megyeri út végállomás között a 14-es villamosok útvonalán közlekednek a XV. kerületi Kajár utca felújítási munkálatainak megkezdése miatt. A felújítási munkákat a Fővárosi Önkormányzat megbízásából a BKK végzi el. A 12-es villamos kimaradó szakaszán, a Rákospalota-Újpest vasútállomás és a Rákospalota, Kossuth utca végállomás között 12V jelzésű villamospótló autóbuszokkal közlekedhetnek utasaink.

 2013. április 6-án, szombaton reggel 8 és várhatóan délután 13 óra között a 12-es villamosok a Rákospalota-Újpest vasútállomás és Káposztásmegyer, Megyeri út végállomás között a 14-es villamosok útvonalán közlekednek. A villamosok az Angyalföld kocsiszín végállomásuktól a Rákospalota-Újpest vasútállomás megállóig saját vonalukon közlekednek.

A 12-es villamos kimaradó szakaszán, a Rákospalota-Újpest vasútállomás és a Rákospalota, Kossuth utca végállomás között 12V jelzésű villamospótló autóbuszok közlekednek majd. A pótlóbuszokra az alábbi megállóban lehet felszállni:

· Rákospalota, Kossuth utca irányában:
o Rákospalota-Újpest vasútállomás: a 96-os buszok megállója a Görgey Artúr utca után;
o Sződliget utca: a 12-es villamos megállója;
o Fő út: a 12-es villamos megállója;
o Rákospalota, Kossuth utca: műszaki tárolóhely.

·
Rákospalota-Újpest vasútállomás irányában:
o Rákospalota, Kossuth utca: a 125-ös, 224-es és 231-es buszok megállója;
o Dal utca: a 12-es villamos megállója;
o Sződliget utca: 12-es villamos megállója;
o Rákospalota-Újpest vasútállomás: a 96-os buszok megállója a Lechner György utca előtt.


Célunk, hogy a munkavégzések idején is a lehetőségekhez mérten zavartalan legyen a forgalom. A változások okozta kellemetlenségek miatt ezúton is kérjük és köszönjük az arra közlekedők türelmét és megértését!
 
Budapesti Közlekedési Központ