Forgalmi változások

  •  
  •  
  •  


A Főtér Kft. tájékoztatása szerint a Főtér – program munkálati miatt továbbra is útlezárásokra és egyéb változásokra számíthatnak azok, aki Újpest központjában közlekednek.

Márciustól forgalmi korlátozásokra kell számítani, a Mády Lajos utcában és a Károlyi utca bizonyos szakaszán. Megkezdődik a buszmegálló átépítése a Károlyi szobor park előtt, az István út – Polgármesteri Hivatal keleti oldalának burkolása, valamint az István úti buszmegálló és a Károlyi szobor park közötti járda átépítése.

A Károlyi szobor park déli oldalán, annak magasságában továbbra is megmarad a megváltozott forgalmi rend, csak célforgalomra és árufeltöltésre lehet használni az útszakaszt. A Kemény Gusztáv utcában tovább folytatódnak a munkálatok, mely az utca parkolósávját érinti, illetve a József Attila utcai csomópontot. Az utca kétirányúsága megmaradt, ám a bal oldali sávot parkolásra tovább sem lehet használni, mivel ott folytatódik a vezetékek telepítése. A keramitos parkoló megváltozott forgalmi rendje visszaállításra kerül az eredeti állapotra.