Főszerepben a humor

  •  
  •  
  •  

A hagyományoknak megfelelően ismét Újpesten tartja országos turné előtti bemutatóját az Exit Cirkusz, amely a családok minden tagja számára igazi parádés, látványos, lélegzetelállító műsorszámokat, önfeledt kikapcsolódást és nevetést ígér Exit Faktor című szórakoztató műsorával.

A már jól ismert helyen, a káposztásmegyeri Bőröndös utcai szabad területen
vert sátrat ezúttal is az Exit Cirkusz, amelynek előadásaira március 5–9. között, fűthető nézőtérrel várják az újpestieket.
– Tavaly kínai akrobaták jelentették előadásaink szenzációját, most pedig felvonultatják a cirkuszművészet honi sztárjait és legújabb produkcióit. Műsoruk
középpontjában a humor áll. A kicsik és nagyok örök kedvence, a bohóc mellett ezúttal két humoros-akrobatikus műsorszám is színesíti a kínálatot – mesél az idei előadásról Picard Vilmos, a több száz éves cirkuszdinasztia leszármazottja, az Exit igazgatója.
Mint mondja, a humor mellett a tőlük megszokott izgalmas légtornász- és lábzsonglőr-mutatványoknak, a kézegyensúlyozó-művésznek és a Nemzetközi Cirkuszfesztivál díjnyertes állatprodukcióinak – makákóknak és rézus majmoknak, indiai futókacsáknak, a világ legkisebb idomított csivaváinak, amerikai  törpemalacoknak, holland törpekecskéknek – is tapsolhat a nagyérdemű.
– Az Exit Cirkusz családbarát akciójában – a korábbi évekhez hasonlóan – a nyitónapon, szerdán minden belépőt 1500 forintért kínálunk. A többi napokon a „kettőt fizet, hármat kap”- kupon érvényes. – Cirkuszunk ebben az évben is
négyszáz ingyenes belépőt ajánlott fel a hátrányos helyzetű újpesti gyermekek számára, remélve, hogy ennek segítségével ők is kiszakadhatnak a szürke hétköznapokból – teszi hozzá Picard Vilmos.
A cirkusz előadásai szerdán, csütörtökön, pénteken 18 órakor, szombaton 15 és 18 órakor, vasárnap 11 és 15 órakor várják a közönséget a megszokott szlogen jegyében: EXIT Cirkusz – kijárat a mindennapokból!
G. R.
fotó: Várai Mihály