•  
  •  
  •  

Október 22-én, szombaton 15:00 órától a Ferencváros otthonában lép pályára az Újpest FC az OTP Bank Liga 13. fordulójában.

Az Újpest FC vezetése úgy döntött, hogy az őszi szezonra érvényes bérlettel rendelkező szurkolóink, valamint az érvényes Lila Club-tagsággal rendelkező szurkolók a hamarabb hozzájuthatnak a jegyekhez. (Az elővétel a tiszteletbérletesekre nem vonatkozik.)
 
A 2011 őszi szezonjára érvényes bérlettel rendelkező, illetve az érvényes Lila Club-tagsággal rendelkező szurkolóink számára már pénteken lehetőség nyílik a jegyelővételre 10:00 és 18:00 óra között, az Újpest FC székházának recepcióján.
 
Egy bérlettel, illetve tagsággal csak egy jegy kapható! Kérjük szurkolóinkat, hogy az érvényes bérletüket mindenképpen hozzák magukkal a jegyvásárláshoz!
 
Vasárnap a Mildenberger utcában is külön pénztár tart majd nyitva 14:00 órától, ekkor már minden szurkolónk számára elérhetőek a derbi jegyei.
 
A vendégszektorba érvényes jegyek egységesen 3000 forintba kerülnek.
 
A megszokott jegyelővétel – amennyiben maradnak jegyek – október 17-én, hétfőn kezdődik az október 22-i, Üllői úti derbire. A jegyek az Újpest FC székházának recepcióján vásárolhatóak meg, hétfőtől péntekig 10:00 és 18:00 óra között.