Freestyle foci a Bajnok Teraszon

  •  
  •  
  •  

A holland grundfoci, és a brazil tengerparti foci, vagy éppen Puskás Öcsi és Maradona melegítés közben bemutatott mozdulatai mind hozzájárultak ahhoz, hogy ezek elemeiből az ezredfordulón új sportág szülessen, a Freestyle Futball.

 A sport azóta rohamos fejlődésnek indult, megjelentek a nemzetközi versenyek, bemutatók, a freestyle focival átszőtt Tv-reklámok és egyes helyeken a sportág képviselői edzőként segítenek a labdarúgók technikai képességinek fejlesztésében.

A Freestylefoci Team Magyarország első és kivételes referenciákkal rendelkező freestyle foci csapata.  A 8 éve aktív tagjai mellett az új nemzedékkel folyamatosan frissülő csapatot alkotunk. Évente többtucat rendezvényen és médiaeseményen (Fábry show, Mokka, Fókusz, Életművész, Szerencse Szombat, híradók, stb.) jelentünk meg produkciónkkal, lenyűgözve a közönséget és meghálálva a belénk vetett bizalmat. A Freestylefoci Team a megjelenései gerincét adó bemutatókon és a közönséget bevonó oktatáson túl számos alkalommal vett részt reklám és videóklipp forgatások, fotózások, promóciók szereplőjeként is.

Freestyle focibemutató június 12-én, 18.00 órakor a Bajnok Terasz nyitóeseményén, a Szent István téren.