Fuss és fesztiválozz!

  •  
  •  
  •  

A futás nagymértékben hozzájárul a testi-lelki egészség fenntartásához, növeli az erőnlétet, jobb közérzetet biztosít és boldogsághormonokat termel.

A közös futás még több boldogsághormont termel, egy fesztivál pedig, ahol mindenki fut és bringázik, csodákra képes. Megmozgatja az egész várost.

A Káposztásmegyeri Nap – Újpesti Futó- és Kerékpáros Fesztivál április 30-án már reggel kilenckor Mini futással indul. 10.15-től Maxi futás következik, 11.15-kor kerékpározás majd 13 órakor kutyás futás. Beleremeg egész Újpest-Káposztásmegyer!

A futás és biciklizés mellett egész napos programok várják a mozogni vágyókat. Reggel 9-től egészen 18 óráig felfújható mászófal, kétpályás trambulin és rodeófoci színesíti a napot. 10 órakor bemutatkozik az Újpest Márkabolt, kint lesz a MagicBox játéktára, a Rex Kutyaotthon Alapítvány, az Észak-Pesti Kutyás Szolgálat, a Kutya Guru és az Állatmentő Liga. Szintén 10 órától egészen 14 óráig közlekedésbiztonsági játékra várják az érdeklődőket, 10 órától 18 óráig ÖKO játszóház tartja nyitva kapuit, 10 órától 18 óráig pedig kézműves-foglalkozások kötik majd le a kreatív típusokat.

A színpadi programok idén is izgalmasnak ígérkeznek. 14 órától az Újpesti Kulturális Központ Körei mutatkoznak be, 15 órakor a Dalt megnyerő sztár, Freddie ad koncertet, 16 órakor ByeAlex és rendkívüli zenekara a Slepp áll majd színpadon, 17 órakor Péter Sramek, 18 órakor Tóth Gabi, 19.30-tól pedig Smile. 2016. április 30-án futás a Kósa Pál sétányra! Megéri!

VG