Garázsvásárt rendeznek vasárnap Újpesten

  •  
  •  
  •  

Garázsvásárt rendeznek a Külső Szilágyi út 54. 4/11. szám alatt október 28-án, vasárnap délelőtt 10 és délután 4 óra között. A felhívás szerint eladó minden: bútor, gyerekjáték, felnőtt és gyermekruha, szobabicikli, trambulin, csocsó, görkori, bakelit lemezek, könyvek, díszek, ajándéktárgyak, régi újságok, konyhai dolgok egyaránt.

Már 100 forintért is vásárolhatunk a garázsvásárban, melyen a házigazda, Nagy Andrea teával és sütivel várja az érdeklődőket.

A garázsvásárok facebook oldalán rendszeresen tájékozódhatunk, hol rendeznek a közelünkben hasonló “kerti” vásárt. A garázsvásárok kiváló alkalmat jelentenek arra, hogy a feleslegessé vált vagy megunt tárgyainktól “megszabaduljunk”, ráadásul úgy, hogy még némi hasznunk is legyen belőle.

Nem kell hozzá még garázs sem, bőven elég egy kis kert vagy előkert – a lényeg, hogy magántulajdonban legyen, ilyenkor semmilyen engedély nem szükséges a vásár megtartásához. Adóznunk sem kell utána, ha nem haladja meg a bevételünk az évi 600 ezer forintot. Ez pedig nem valószínű, hiszen ezeknek a vásároknak éppen az a lényegük, hogy olcsón, pár száz forintért kínálják portékájukat.

(forrás: ittlakunk.hu)