Góltotó eredményhirdetés

  •  
  •  
  •  

Péntek este az olimpiai megnyitó előtt a Bajnok Teraszon vehették át nyereményüket azok, akik az internetes góltotó második fordulóját is hibátlanul teljesítették.

Míg az első fordulóban összesen három alkalommal lehetett módosítani a mérkőzések eredményeire, továbbjutókra és a bajnokra vonatkozó tippeket, addig az EB után zajló második körben egy 13+1 kérdésből álló kvízt kellett helyesen kitölteni, méghozzá három percen belül. Az idő is számított, hiszen aki gyorsabb volt és ezzel együtt helyesen válaszolt, magasabb pontszámot érhetett el.

Az öt legjobban tippelő ajándékcsomagot kapott, a fődíj pedig egy Philips televízió volt, amelyet szintén Gabaj Zsófi, Újpest Arca adott át a szerencsésnek. A nyertesek névsora: Mizsér Bence, Katlan Péter, Danok Vince, Szijjártó József, Németh Zoltán. A fődíjat, a TV-t Felföldi Péter nyerte.

A tegnapi nap nem csak az eredményhirdetés szempontjából volt jelentős, hiszen este nyitották meg a londoni olimpiai játékokat, a Bajnok Teraszra kihelyezett csocsót, homokozót és pingpongasztalt pedig már délutántól lehetett használni. Az este játszani vágyók számából ítélve a két csocsóasztal már most nélkülözhetetlennek bizonyul.

M. Orbán András


Kapcsolódó képgalériánkat a facebookon tekintheti meg.