Góltotó újratöltve

  •  
  •  
  •  

Rengetegen regisztráltak a Bajnok Terasz Góltotó játékára. Nem csoda, hisz a nyeremények igazán csábítóak. Az EB lezárultával Újpesten még folytatódik egy kicsit a játék. A Góltotó legjobbjai továbbjutottak a játék második körébe. Jövő hét elején eldőlhet minden.

Hétfő dél és szerda dél között játszhatnak azok, akik elegendő pontszámot értek el ahhoz, hogy továbbjussanak a második körbe. Nekik ezúttal egy 13+1 kérdésből álló kvízt kell kitölteniük, ráadásul időre. A kérdések nem túl nehezek, ám van néhány beugratós és fogós feladat is köztük. A témát természetesen nem áruljuk el előre.

A versenyzőknek – akiknek mindössze egyetlen próbálkozása van – időre kell a lehető legtöbb helyes választ megadni a kérdésekre. Fontos a gyorsaság, mert a megspórolt idő is pontot ér. Ha valaki tehát olyan ügyes, hogy egy percen belül telitalálatos lapot tölt ki 160 pontot kaphat, ami a maximális pontszám ebben a körben.

S, hogy miért megy a versengés? A legjobbak egy Xbox játékkonzolt, DVD lejátszót, vagy LCD tévét nyerhetnek. Mindenki felkészült? Hajrá!