•  
  •  
  •  

Márciusban hirdettük meg az “Álompár” játékunkat, amelynek nyertesei egy felejthetetlen napot tölthettek az Aquaworld-ben. Mária, a feleség megható, szép levéllel lepett meg minket.

“Kedves Újpesti Napló!

Márciusban, nyereményünk átvételekor férjemmel mi már bizony tudtuk, hogy hamarosan egy kisbabával bővül a családunk.
A várandósság szerencsére nem viselt meg , mindössze több pihenést igényeltem, s csak az utolsó másfél hónapban kellett lemondanom a rendszeres testedzésről. Bár 12 hétig csak a szűk család tudott a titokról, az előkészületek már jóval korábban megkezdődtek. Előkerült a padlásról a régi bölcső, ami természetesen felújításra szorult, szép lassan összegyűlt a babakelengye és berendeztük a babaszobát is. Érdekes helyzet alakult ki a 16 hetes ultrahang vizsgálaton, mivel én nem szerettem volna előre tudni gyermekem nemét, míg a férjem igen. Így apukának egy cetlire felírták, s a titkot becsületesen meg is őrizte.
A nagy nap 2011. október 8-án érkezett el. Hajnalban mentünk be a Péterfy Sándor utcai kórházba. Az apás szülés jó döntésnek bizonyult, mivel férjem támogató jelenléte bizony sokat segített. Hála a szülésorvosnak és a szülésznőnek a szülés egy csodálatos élmény volt mindkettőnknek, s ezt nem tudjuk eléggé megköszönni. 13:21-kor 57 cm-vel és 3250 g-mal megszületett Geönczeöl Csaba Ferenc.
A kórházat makk egészségesen három nap után hagyhattuk el.
S hogy mennyiben változott meg az életünk? Mindenben. Csabi határozza meg az életünk minden percét. Kezdő szülőként még ugyan küzdünk a napirenddel, de úgy érezzük, egyre jobban megy. Már nem kell hat kéz a fürdetéshez és a pelenkacsere is már percek alatt megvan! Hogy mi változtunk meg vagy a környezetünk azt nem tudjuk, de az biztos, hogy elég csak megemlíteni kisfiunkat és mindenki azonnal mosolyogni kezd…
Sok segítséget és tanácsot kapunk a családunktól, kisgyerekes barátainktól, a védőnőtől és a gyermekorvostól is.
Kisfiunk keresztelőjét Karácsonyra tervezzük az Újpesti Evangélikus Templomban.

Dr. Geönczeöl-Györgyi Mária”

Az Újpesti Napló, az ujpest.hu és az Újpest-Káposztásmegyer Facebook oldal szerkesztősége nevében szívből gratulálunk a családnak.

Újpesti Sajtó Kft.