Gyerekek a kispadon

  •  
  •  
  •  

Az Újpest FC székházába iskolás vendégek érkeztek december 7-én. A szakosztály vezetősége ötven gyereket látott vendégül, akiknek izgalmas programmal kedveskedtek.

A látogatók megismerkedhettek a klubházzal, bekukkanthattak a konditerembe, leülhettek a csapat kispadjára, kipróbálhatták a VIP-páholy kényelmes üléseit miközben a labdarúgókról hallhattak érdekes történeteket.

Később, a lelátó széksoraiba elrejtett csoki kártyákat kutatták a fiúk és a lányok, amelyeket a büfében válthattak be a legügyesebbek. Persze senki sem maradt csokoládé nélkül, kinek szeletben, kinek pedig csészében jutott a gőzölgő, forró finomságból. Amikor elfogytak a finomságok, a vendéglátók egy kis agytornára invitálták a gyerekeket. Kíváncsiak voltak, hogy ki tud többet a Szusza Ferenc Stadionról és a lila-fehér játékosokról, a csapat eredményeiről.

A program végén csattant az ostor, illetve a virgács. Megérkezett ugyanis a Mikulás, aki ezúttal is megszokott színében pompázott, pedig a piros köpenyét ezúttal, akár lilára is cserélhette volna. És, ha már betoppant a nagyszakállú, természetesen nem jött üres kézzel. Mindenkinek jutott ajándék a jól megtömött puttonyból.

(gg)