Gyereknap a Vadgesztenye utcában

  •  
  •  
  •  

Borúra derű. Ez lehetett volna mottója a Vadgesztenye utcai gyereknapnak. Az idő ugyanis kissé borús volt, és felhős, de az eső megkímélte a gyereknapozókat, így mindenki derűsen játszhatott a vadgesztenye utcában, ahol szombaton már a harmadik alkalommal rendeztek gyereknapot.

A már lassan hagyományosnak mondható rendezvény szervezője, motorja a Vadgesztenye cukrászda és a Maki Játszóház. A cukrászda szépen feldíszítve, sok finomsággal és ajándék sütivel várta a gyerekeket. A Maki Játszóház pedig rengeteg izgalmas játékot vitt a Vadgesztenye utcába, köztük egy ugráló várat, ami szinte egész nap tele volt ugrándozó gyerekekkel.

A Tarzan™ Park is hozzájárult a rendezvényhez, és egy hatalmas társasjátékkal segítette a gyereknapot. De volt még mini focipálya, kosárlabda palánk, csocsó asztalok, pingpongasztal, úgyhogy nem unatkoztak a gyerekek, sőt a szüleik sem, akik sokszor lelkesebben vetették bele magukat a játékokba, mint a gyerkőcök. A megfáradt játékosokat meg várták a finom sütemények a Vadgesztenye cukrászdában.

J.M.