Gyerekprogramok a Városnapokon

  •  
  •  
  •  

Itt a Városnapok hétvégéje! Az egész napos programok és koncertek mellett a gyerekek sem fognak egy percet sem unatkozni.

Szombat (08.27)

10.00: Népi játszótér /Károlyi Park, Gyermeksarok/
10.00: Babaszínház /Ifjúsági Ház/
10.00-19.00: Vezess okosan! Közlekedésbiztonsági Élménypark gyermekeknek 15.00 Alma Együttes /Szent István téri színpad/

Vasárnap (08.28.)

10.00: Batyu Színház: Jancsi és Juliska /Károlyi Park, Gyermeksarok/
10.00-19.00: Csónakázás lapátkerekes kishajókkal gyermekeknek
11:00: Görbetükör Színház: Csalavári Csalavér /Szent István téri színpad/
15.00 Veronaki: Kuruttyoló Békakirály /Szent István téri színpad/

A gyerekek nagy örömére idén is kitelepül a Városnapokra a Tarzan™ Park, amely képes teljesen elvarázsolni a gyerekeket. Különböző tematikájú, érdekesebbnél érdekesebb játékokat hoznak a Tarzan™ sátorba a szervezők, hogy a gyerekek idén is önfeledten szórakozhassanak. Az óriás társasjáték, az óriás memóriajáték, az óriáspuzzle, a léggömb is a teljes kikapcsolódást nyújtja, és a játék mellett a sikeres mozgás kivitelezése is örömet okoz a gyereknek.

A Sportos Újpest programjai közt kapura rúgás, fekve nyomás, pingpong, csocsó, ugróiskola, mászófal, ugrókötelezés, trambulin, biliárd, kajakergométer, 3D karika és léghoki várja a testmozgásra vágyókat.
A szervezők augusztus 27-én 19 óra 10 perctől egy igazi sportcsemegével, a Face Team akrobatikus kosárlabda-bemutatójával is kedveskednek majd. A Városnapokon a kisgyermekes családok sem fognak unatkozni. A Skac Placcon kézműves-foglalkozások, baba-mama kuckó és játszóház várja a kicsiket és szüleiket. Az előző évekhez hasonlóan a játszva tanulás és a környezeti nevelés jegyében a WWF – Élő Duna Turné programja és az ÖKO-játszótér is izgalmas és érdekes feladatokkal várja a gyerekeket az Egek Királynéja Főplébánia templomkertjében.

Találkozzunk a Városnapokon is!