Gyerekzsivaj az Aradi Óvodában

  •  
  •  
  •  

Hagyományőrző gyermeknapot tartottak június 9-én, az Aradi Óvodában. Már reggel kilenctől gyerekzsivajtól volt hangos a környék. A rendezvényt Wintermantel Zsolt nyitotta meg.

Reggel nyolckor elkezdtek szállingózni a gyerekek, a szüleik kíséretében az Aradi Óvodába. A mozgékony kis óvodások azonnal birtokba vették a hatalmas udvart. A szereplők változtak ugyan, hiszen 18 éve már, hogy június elején megrendezik a gyermeknapot, a hangulat mindig maradt, így most is.
Miután az intézmény vezetője, Szaitzné Gregorits Anna ismertette a programot, Wintermantel Zsolt lépett a mikrofonhoz, és köszöntötte a megjelenteket, a gyerekeket, a szülőket, az óvónőket, és a körzet önkormányzati képviselőjét: Németh Edit Évát.

Ezek után a polgármester megnyitotta a rendezvényt: „Amikor gyerekzsivaj van, sokat nem érdemes beszélni, úgyhogy csupán annyit jegyeznék meg a szülők megnyugtatására, hogy a gyerekek jó kezekben vannak. Jó szórakozást kívánok mindenkinek”

És, hogy fokozódjon a hangulat, az óvoda alkalmazottjai adtak egy felejthetetlen koncertet. Aztán jött az önfeledt játék.

„Imádok ide járni, hittant tanulok és cselgáncsozom is – osztotta meg velünk a gondolatait Nécsey Bence, már majdnem hatéves fiú. –  Annyira aranyosak az óvónénik, hogy el sem tudom mondani. Bárcsak a későbbiekben is ilyen közösségre bukkannék.” – kacsintott a fiatalember.

Rengeteg ötletes játékot találtak ki a szervezők, estig tartott az önfeledt szórakozás.

Á.T.