Gyermeki örömök

  •  
  •  
  •  

Szeptember 10-én, szombaton Gyermeki örömök címmel két helyszínen várják a gyermekes családokat. A program a jótékonyság mellett a felhőtlen szórakozást szolgálja.

A délelőtt a MagicBox játékboltban kezdődik, ahol 10-15 óra között  varázsnapot tartanak. Az Árpád út 51-53 .szám alatti üzletbe – immár hagyományosan – egy megunt, de még használható játék a belépő, amely az újpesti  óvodásokhoz kerül a későbbiekben. A MagicBox_ban 11.00 órától, a Batyu színház előadását tekinthetik meg az érdeklődők, “A mesék könyve – Holle anyó” címmel.

Az Árpád útról csak az Ady Endre Művelődési Központba kell átsétálni, amely  a varázsnap új helyszíne lesz. Itt délután kettőkor kezdődik a program a Helen Doron nyelviskola műsorával.

A DoKa Dance produkciója után igazi különlegességnek lehetnek nemcsak nézői, de résztvevői is a gyerekek: az Utcaszak Társulat, “A Sehonnai királyfi” című interaktív előadásán a nézők is szerepet kapnak majd, ráadásul a hagyományos színházi környezettől eltérően, az előadás nem a színpadon, hanem az Ady udvarának fás, bokros részén zajlik majd. A kényelemről párnák és pokrócok gondoskodnak majd.

Immár állandó résztvevői az újpesti programoknak a Harsányi Gábor Kommunikációs Stúdió növendékei, akik ezúttal musical részletekkel szórakoztatják majd a közönséget.

A nap fény- és csúcspontja, a Barátok köztből megismert Farkasházi Réka műsora lesz, aki a televíziós és színházi szereplés mellett időközben kiadott egy gyereklemezt is, nem kis sikerrel.

A színpadi programok mellett a vattacukortól kezdve a lufibohócokon keresztül, filmvetítésig és a kézműves foglalkozásokig temészetesen lesz minden, mi gyermek szem-szájnak ingere.

Az egészen kicsikkel érkezőket baba pihenő és pelenkázó várja.