Győzni a Fradi ellen is!!!

  •  
  •  
  •  

Zoran Szpisljak szerint a csapat képes rá, hogy a Ferencváros elleni derbit is megnyerje

Izgalmas mérkőzésen 4-2-es győzelmet aratott csapatunk a Zalaegerszeg ellen az OTP Bank Liga 12. fordulójában a Szusza Ferenc Stadionban.
 
A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón az Újpest FC vezetőedzője elmondta: örömmel látta, hogy ismét négy gólt szerzett a csapat hazai pályán, de úgy gondolja, hogy továbbra is jobban kell koncentrálni a védekezésre.
 
Zoran Szpisljak:
– Ismét veszélyes volt a támadójátékunk hazai pályán, és sok gólt rúgtunk, de a védekezésen sokat kell még javítanunk, mert ma sem volt maximális a koncentráció. Az első félidőben minden jól ment, úgy ahogy megbeszéltük, végig beszorítottuk a Zalaegerszeget. A második játékrészben azonban visszaálltunk és megadtuk ellenfelünknek a lehetőséget, hogy szépíthessen. A 2-1 mindig veszélyes eredmény, és izgulnunk kellett időnként, de szerencsére ismét gólt rúgtunk és kijöttünk a szorításból. A védekezésen még nagyon sokat kell javítani, ezt nem győzöm hangsúlyozni.
 
Vezetőedzőnk újságírói kérdésre kitért a jövő heti mérkőzésre is:
– Alkalmasnak tartom a csapatot arra, hogy a Ferencváros ellen idegenben is sikert arasson. Büszke vagyok a játékosaimra, és úgy gondolom, hogy felnőttek a feladathoz. Természetesen a Ferencváros elleni meccs olyan rangadó lesz, amelyen bármi megtörténhet, de mi száz százalékot fogunk nyújtani, és mindent megteszünk a siker érdekében.
 
Prukner László:
– Az egyéni hibáink megadták a mérkőzés alaphangulatát. A gyors újpesti gól a hazaiakat természetesen feldobta, minket pedig visszavetett. A szünetben megpróbáltuk rendezni a sorainkat, szerintem ez látható volt a második félidőben. Mindent egy lapra tettünk fel és mindent megtettünk, hogy egyenlíteni tudjunk. Azonban a második játékrészben is becsúszott több egyéni hiba. Úgy gondolom, hogy a játékvezető súlyos hibát követett el, amikor megadta a tizenegyest, és ez nekünk lélektanilag nagyon rossz időben jött, hiszen abban a stádiumban jobbak voltunk, mint az Újpest. Mindenféleképpen pozitívum, hogy nem adtuk fel és próbáltunk felkapaszkodni, lehetett volna még kozmetikázni az eredményen. A vereség ellenére töretlenül hiszek a bennmaradásban.

(ufc)