Győztek a Ziccer Tigrisek

  •  
  •  
  •  

A Megyeri úti Általános Iskolában két napon át pattogott a labda az első alkalommal megrendezett Megyeri Tigrisek Kosárlabda Tornán.

A Megyeri úti általános iskolában két napon át pattogott a labda. Gyerekek dobták a kosarakat, persze, a két nap alatt nem a kosarak száma volt a döntő. Öt csapat közel száz játékosa cseppet sem kímélte magát az első Megyeri Tigrisek Kosárlabda Tornán. Négy fővárosi gárda is harcolt a győzelemért, de az aranyérmet mégis a Debrecenből a fővárosba rándult Ziccer Tigrisek nyakába akasztotta Wintermantel Zsolt polgármester.
A kerület belső embere rövid beszédében üdvözölte a résztvevőket, külön köszönetet mondott a szervezőknek és a Debrecenből érkezett vendégeknek is.
– Örömmel jöttem a kupa fináléjára – mondta – hiszen Újpest egy sportos kerület. Jó látni, hogy a gyerekek milyen odaadással játsszák ezt a gyönyörű sportot. Kerületünben jelenleg nincs felnőtt kosárlabda szakosztály, de remélem, hogy rövidesen szurkolhatunk majd egy erős újpesti kosárcsapatnak is a röplabdások, a futballisták vagy éppen a jégkorongozók mellett – mondta a polgármester.
 
Az első Megyeri Tigrisek Kupa végeredménye

 
1. Ziccer Tigrisek (Debrecen)
2. Óbudai Kaszálók
3. Megyeri Tigrisek
4. Kiss Lenke Kosár Suli
5. BSE
 
A csapatok edzői megszavazták a tornán szereplő gárdák legjobbjait is
 
Kiss Lenke KS – Major Botond
BSE – Bousebaa Hadjer
Óbudai Kaszálók – Kutrovich Bence
Ziccer Tigrisek – Vezendi Szabolcs
Megyeri Tigrisek – Pollák Árpád
 
(GG)