Ha végre itt a nyár…

  •  
  •  
  •  

Gyerek-, diák-, nyugdíjas kedvezményekkel, családi jegyekkel, Strandváró nappal és több, új, izgalmas szolgáltatással várjuk idén is a nap és a víz szerelmeseit.

Az idei strandszezon nagy újdonsága, hogy számos kedvezménnyel igyekszünk újra a strandokra csábítani a fiatalokat, családokat és a nyugdíjasokat is, hiszen csökkentett áron, jelentős kedvezménnyel várjuk őket – olvasható a budapest.hu portálon.

A szerdai napokon, az ún. Standváró Napon pedig mindenkit kedvezményes jeggyel lehet majd a strandokra belépni.

A sportolni vágyókat már április 30-tól várjuk szeretettel a Dagály strandon, ahol kosárlabda pálya, streetball pálya és strandröplabda pálya is a rendelkezésükre áll.

 Strand nyitások:

április 30. Dagály strand
május 7.  Palatinus
május 14.  Csepeli strand és a Paskál strand
május 28. Római strand
június 4. Csillaghegy
június 11. Pünkösdfürdő

A Palatinus pedig terveink szerint egy valódi vízi gyerekparadicsommá alakul a nyár folyamán, ahol számos vízi játékkal várjuk őket. De nem csak a gyerekeknek szolgálunk újdonsággal: Közép-Európában egyedülálló surf / hullámlovas programmal is várjuk a Palatinus strandra látogató vendégeket. Nem kell már több ezer kilométert utazni ahhoz, hogy szörfözésre alkalmas hullámokat találjunk. A megszokott óránkénti hullámszolgáltatás mellett, mindenki kipróbálhatja milyen is a hullámokat elkapni és meglovagolni. A Magyar Hullámlovas Szövetség hétköznaponként a reggeli időszakban szakirányú oktatást tart a szörfözés megszállottainak, illetve azoknak, akik szeretnék megtanulni a legősibb vizes extrém sportot,  péntektől vasárnapig pedig napközben nyújt ingyenes surf szolgáltatást a vendégek részére. Oktatás: hétfőtől péntekig 7.00 – 8.30 vagy 8.30 – 10.30

Ingyenes surf szolgáltatás péntektől vasárnapig 6-20 éves korig: 11.20 – 12.20 – 13.20

Terveink szerint a többi strandokon is új élményelemekkel bővítjük az egyes strandok programkínálatát, pl. quad pálya, vízi dodzsem, bungee trambulin, légvár, waterball várja majd a gyerekeket.

Június végén kerül megrendezésre a Strandok Éjszakája program, de reményeink szerint a nyár folyamán még számos egyéb  zenés rendezvénnyel tesszük még színesebbé a strand életet, pl. terveink szerint a Pünkösdfürdői strandon igazi retro hangulat várja majd a látogatókat, számos zenei csemegével.