•  
  •  
  •  

Számos újpesti kisbabás családhoz látogatott már el az Újpesti Babaköszöntő Megérkeztem!-macija. Az önkormányzat ajándékcsomagjában csupa hasznos ajándék, body, kistakaró, hűtőmágnes oltási naptárral, mappa, illetve pelenkacsomag található. A védőnők által átadott csomagot örömmel fogadják a kisgyermekes családok. Arra kérjük a büszke szülőket, nagyszülőket, fényképezzék le csemetéjüket újpesti bodyban, és a képet jpg formátumban küldjék el szerkesztőségünkbe. Örömmel tesszük közzé a kisbabákról készült fotókat – névvel ellátva – az ujpest.hu weboldalon és az Újpest-Káposztásmegyer Facebook-oldalon. E-mail címünk: szerkesztoseg@ujpestimedia.hu.

Megkaptuk az Újpesti csomagot, küldjük a képet a mi kis Hannánkról.
Hadnagy Hannának hívják, 2015. január 4-én született 3300 g-mal és 50 cm-rel, nagyon mosolygós kiegyensúlyozott baba.
Üdvözlettel:
Hadnagy Gabriella


Jó Napot! Mi csak így sétálunk már! Hardi Zsolt Attila a nevem, 2015.február 4-én születtem a család nagy örömére. 🙂 Anyukám is tősgyökeres újpesti, így örülök hogy én is az lehetek! 🙂
Köszönjük a lehetőséget!
Garabuczi Klára 🙂


Kedves Újpesti Önkormányzat!
Nevem Czakó Luca, 2015. január 13-án születtem 2720 grammal és 55 cm-rel. Szüleim és én szeretnénk megköszönni az ajándékcsomagot, nagyon örültünk neki! A macitakaró alatt jókat szundikálok, és mivel nagyon szeretek enni, hamarosan a következő body-ba is belenövök. 🙂
Köszönjük szépen még egyszer!
Üdvözlettel:
Czakó Luca és Szülei, Kata és Zoli


Szabó Zsombornak hívnak, 2014.06.23-án születtem 2250 grammal és 50 centivel. Annyira szeretem a hasam, hogy a születési súlyomon már csak nevetek! Vidám és mindenre kíváncsi felfedező vagyok. Nagyon köszönöm a babacsomagot.
Szüleim: Szabó Terézia és Szabó Tamás


Hahóóó Újpest! 2014.07.17-én minden tiltakozásom ellenére 16 óra 25 perckor felmondták az albérletemet. Így 2700 grammal és 51 centivel új otthon után kellett néznem. Szerencsére Szántó Tímeánál és Madarász Zsoltnál szerető családra találtam. 🙂 A babaköszöntő csomagnak, amit küldtél nagy hasznát veszem.   
Üdv: Madarász Petra
Köszönettel: Madarászné Szántó Tímea