•  
  •  
  •  

Számos újpesti kisbabás családhoz látogatott már el az Újpesti Babaköszöntő Megérkeztem!-macija. Az önkormányzat ajándékcsomagjában csupa hasznos ajándék, body, kistakaró, hűtőmágnes oltási naptárral, mappa illetve pelenka-csomag található. A védőnők által átadott csomagot örömmel fogadják a kisgyermekes családok.

Arra kérjük a büszke szülőket, nagyszülőket, fényképezzék le csemetéjüket újpesti bodyban, és a képet küldjék be szerkesztőségünkbe! Örömmel tesszük közzé a kisbabákról készült fotókat – névvel ellátva – az Újpesti Naplóban, továbbá az ujpest.hu weboldalon és az Újpest-Káposztásmegyer Facebook oldalon. E-mail címünk: szerkesztoseg@ujpestimedia.hu

Kedves Szerkesztőség!

Nagyon örültek az ajándéknak a Székely-Kerekes ikrek (fenti képen), Bodza és Luca, akik 2012. november 14-én születtek. A takaró a kedvencük! Köszönjük!
A szülők

Sziasztok!

Keller Csenge vagyok, 2012. december 28-án születtem, reggel 9 óra 46 perckor, 3330 grammal és 55 centiméterrel. Anya és apa nagyon vártak már, és a nagyszülők is. Nagyon vidám és mosolygós kisbaba vagyok. Anyukám Kellerné Horváth Anikó, apukám Keller Nándor.

Tisztelt Szerkesztőség!

Kérjük szépen, hogy Annánkat megjelentetni szíveskedjenek valamelyik lapszámban. Zakár Anna 2012. december 20-án született. Köszönjük szépen!
Zakár Zoltán és Zakár Kinga