•  
  •  
  •  

Számos újpesti kisbabás családhoz látogatott már el az Újpesti Babaköszöntő Megérkeztem!-macija. Az önkormányzat ajándékcsomagjában csupa hasznos ajándék, body, kistakaró, hűtőmágnes oltási naptárral, mappa illetve pelenka-csomag található. A védőnők által átadott csomagot örömmel fogadják a kisgyermekes családok. Arra kérjük a büszke szülőket, nagyszülőket, fényképezzék le csemetéjüket újpesti bodyban, és a képet küldjék be szerkesztőségünkbe! Örömmel tesszük közzé a kisbabákról készült fotókat.

Kisfiunkat (ld. fent) a Jézuska hozta 2012. december 27-én reggel. Ő volt a legszebb ajándék az egész családnak. Bocsi Dominik édes, mosolygós kisgyerek, szépen fejlődik. Köszönjük az önkormányzatnak a csomagot, amellyel köszöntötték a város új kis lakóját, a mi babánkat.

Bocsi Zoltánné

Kisfiunk, Szabó Bence 2013. január 3-án megszületett, 3860 grammal és 57 centiméterrel. Köszönjük a macis csomagot!

Szabóné Földesi Ágnes és Szabó Tamás

Windisch Ármin vagyok, 2013. január 31-én születtem, 3200 grammal és 54 centiméterrel. Köszönöm szépen a csomagot, nagyon örültem neki. Bevallom, a takaró nagy kedvencem lett, de az is nagyon ötletes, hogy az újpesti bodyk velem nőnek.

Ármin