•  
  •  
  •  

Számos újpesti kisbabás családhoz látogatott már el az Újpesti Babaköszöntő Megérkeztem!-macija. Az önkormányzat ajándékcsomagjában csupa hasznos ajándék, body, kistakaró, hűtőmágnes oltási naptárral, mappa, illetve pelenkacsomag található.

A védőnők által átadott csomagot örömmel fogadják a kisgyermekes családok. Arra kérjük a büszke szülőket, nagyszülőket, fényképezzék le csemetéjüket újpesti bodyban, és a képet küldjék be szerkesztőségünkbe. Örömmel tesszük közzé a kisbabákról készült fotókat – névvel ellátva – az Újpesti Naplóban, továbbá az ujpest.hu weboldalon és az Újpest-Káposztásmegyer Facebook-oldalon. E-mail címünk: szerkesztoseg@ujpestimedia.hu.

Megérkeztem! Nevem: Tóth Norbert. 2013. május 1-jén, 20 óra 37 perckor születtem, 56 centiméterrel és 3350 grammal. Köszönöm az ajándékcsomagot!

Farkas Gréta vagyok, 2012. november 14-én születtem, 4110 grammal és 56 centiméterrel. Köszönöm az ajándékcsomagot az önkormányzatnak, és külön köszönöm Farkas nagymamámnak, Farkas Péternének, hogy megkaptam.

Puskás Medox Bence a nevem. 2012. október 31-én születtem, 1770 grammal és 40 centiméterrel, koraszülöttként láttam meg a napvilágot. Nagyon szépen köszönöm szüleimmel együtt Újpest Önkormányzatának a babaköszöntő csomagot.

Puskásné Novák Éva és Puskás János