Hahóóó Újpest!

  •  
  •  
  •  

Számos újpesti kisbabás családhoz látogatott már el az Újpesti Babaköszöntő Meg- érkeztem! macija. Az önkormányzat ajándékcsomagjában csupa hasznos ajándék, body, kistakaró, hűtőmágnes oltási naptárral, mappa illetve pelenka-csomag található. A védőnők által átadott csomagot örömmel fogadják a kisgyermekes családok.

Arra kérjük a büszke szülőket, nagyszülőket, fényképezzék le csemetéjüket újpesti bodyban, és a képet küldjék be szerkesztőségünkbe! Örömmel tesszük közzé a kisbabákról készült fotókat – névvel ellátva – az Újpesti Naplóban, továbbá az ujpest.hu weboldalon és az Újpest-Káposztásmegyer Facebook oldalon. E-mail címünk: szerkesztoseg@ujpestimedia.hu

2012. szeptember 26-án, 3400 grammal és 53 centiméterrel született fiunk, Csató János Bence. Ezzel a képpel szeretnénk megköszönni a babacsomagot.
Csatóné Bohanek Katalin és Csató János


Köszönjük szépen a Babaköszöntő csomagot az Ecsedi család nevében. Ecsedi Szebasztián, született 2012. június 27-én, 3320 grammal és 52 centiméterrel. Ecsedi Roland, született 2008. november 10-én, 2750 grammal, 52 centiméterrel.
Hegyes Renáta


Deák Benedek vagyok, 2012. október 18-án, 23 óta 34 perckor jöttem a világra, 4080 grammal, 58 centivel. A Babaköszöntő csomagnak nagyon örültem, anyu és én is nagyon szeretjük a pihe-puha plédet.
Szüleim: Deák-Polónyi Krisztina és Deák László