•  
  •  
  •  

Számos újpesti kisbabás családhoz látogatott már el az Újpesti Babaköszöntő Megérkeztem!-macija. Az önkormányzat ajándékcsomagjában csupa hasznos ajándék, body, kistakaró, hűtőmágnes oltási naptárral, mappa, illetve pelenkacsomag található. A védőnők által átadott csomagot örömmel fogadják a kisgyermekes családok.

Homoki Krisztián a nevem, 2013.szeptember 8-án 19 óra 35 perckor születtem 3480 grammal és 53 centivel. Anyu és apu és persze a nagymamám nagy boldogságára. Azóta körülöttem forog minden. Magam és szüleim nevében is köszönöm a Babaköszöntő csomagot!

Tóth Júlia vagyok, 2013. május 29-én, 4110 grammal és 56 centiméterrel láttam meg a napvilágot szüleim és testvéreim legnagyobb örömére. Köszönöm a babaköszöntő csomagot a kisruhákkal és a lila pihe-puha takaróval.

Petényi Martin vagyok, 2013. november 21-én születtem, köszönöm a babaköszöntő csomagot. A testvérem, Petényi Dominik 2009. november 7-én született, így neki nincs ilyen szuper kistakarója, mint nekem, ezért azt megosztom vele!