HAKME: Pörgő, izgalmas műsor

  •  
  •  
  •  

Egészen fergeteges műsor zajlott szeptember 23-án este, az újpesti Ady Endre Művelődési Központban. A HAKME Művelődési Egyesület éppen ötéves évfordulóját ünnepelte.

Az ünnepi köszöntők után, rendhagyó módon kezdődött a találkozó, mivel múltidéző filmeket láthattak a megjelentek.
A hangulatot csak fokozta a Hakme sporttagozatának gumiasztal bemutatója. A fiatalok elképesztő magasságokba szökkentek, izgulnunk kellett, nehogy baleset legyen.

Ezt követően Talabér Anna, a népdalverseny győztese kápráztatatta el a közönséget. Aztán Niedermayer Anna szavalta el költeményeit. S Nagy Zsuzsi gyönyörűen énekelt,  szólóban és duettett  Wolskyné Farkas Mónikával.


A cigánytáncok volt az est csúcspontja, melyet a Sukár tánccsoport adott elő. Lélegzetet elállítóan mozogtak a lányok, nem véletlen volt a hatalmas taps.
Kis szünet után folytatódott a rendezvény, ahol a Hakme zenekara, és az egész csoportot működtető, Farkas József előadása következett. Zongorán Suha Tamás, nagybőgőn Farkas úr játszott.

Fellépett a Hakme rajkózenekara, és igazi meglepetés volt a Hakme színház tagozatának az előadása. A darabban magyar nóták, cigánydalok és operett-dalok hangzottak el.
Á.T.