Halmozzák az élvezeteket!

  •  
  •  
  •  

Tovább folytatódik az Újpesti Cseriti élményajándékainak sorozata. Az önkormányzat jótékonysági szervezete 250 hátrányos helyzetű újpesti gyermek élményfürdőzését biztosította az Aquaworld Vízibirodalomban.

Újpest minden általános iskolájából érkező, összesen kétszázötven gyermek csobbanhatott az újpesti Aquaworld élménymedencéiben, és csúszkálhatott a Forgószél, a Kamikaze, az UFO, és sok más csúszdán is.

Az Újpesti Cseriti karácsonyi gyűjtőakciójában számos élményajándékot kapott az újpesti hátrányos helyzetű gyermekek számára.

– Első lépésként az újpesti Városházára látogathatott el eddig százötven gyermek, ahol többek között kakaó és Újpest szelet várta őket – mondta el Wintermantel Adrienn, az Újpesti Cseriti háziasszonya. – A következő állomás a Kölyökpark volt, ahol szintén rendkívül jól érezték magukat a gyerekek. Az élményajándékok sorát a vízibirodalmi fürdőzés koronázta meg – fűzte hozzá.

A Cseriti ajándékai ezzel még mindig nem értek véget! Hamarosan ötszáz gyermek megy fagyizni az Andretti Cukrászdába, és további háromszázötven gyerkőcnek vesz részt a városházi sétán és kakaózáson.

(antosa)