Harmincéves a Karinthy-óvoda

  •  
  •  
  •  

Alapításának-fennállásának harmincadik évfordulóját ünnepelte a Karinthy Frigyes Óvoda október 9-én. A délelőtti ünnepség keretén belül a köszönetnyilvánítás mellett tortával és a csoportok névadásával köszöntötték a kerek évfordulót, délutánra pedig a szülőket várták.

A délelőtti ünnepség a köszönetnyilvánítás jegyében zajlott. Beáné Losonczi Katalin óvodavezető kiemelte, bár az elmúlt három évtized során az intézmény működésében-vezetésében több változás is zajlott, a gyerekek szeretete változatlan maradt. Oklevéllel mondott köszönetet a korábbi vezetőknek, valamint a jelen levő dr. Molnár Szabolcs alpolgármesternek és megköszönte a Gazdasági Intézmény munkáját, közreműködését is.

Szavait a kicsik változatos műsora követte, ami után dr. Molnár Szabolcs méltatta az elmúlt három évtized munkásságát. Ezután az óvodavezetővel közösen szelte fel az intézmény fennállásának harmincadik évfordulójára készített tortát.

További nyolc tortát pedig a csoportok kaptak, hiszen az eddig csak sorszámmal jelölt gyerekközösségek ünnepélyesen most vették fel egy-egy virág vagy éppen állat nevét. Az immáron „nevesített” csoportoknak az alpolgármester adott át játékokat.

Az ünneplés azonban ezzel nem ért véget, mert délutánra a szülőket várták az óvodába, ahol kicsik és nagyok játékos vetélkedőkön vettek részt.

M. Orbán A.