Három induló, négy érem

  •  
  •  
  •  

Három újpesti birkózó indult a Serdülő és Kadet Országos Bajnokságon, és mindhárman éremmel tértek haza a versenyről. Az edző, Martin Gábor méltán volt büszke tanítványaira.

– A serdülők között szerepelt Migléczi Viktória, akinek csak gratulálni tudok a bronzérméhez – kezdte a tréner. – Jól és okosan birkózott, megérdemelten állhatott fel a dobogóra.  A +65 kilósok mezőnyében Nagy Bernadett ezúttal is ellenállhatatlan volt, egy pillanatig sem forgott veszélyben az aranyérme.
Az idősebb korosztály versenyén is kitettek magukért a lila-fehér birkózók. Ketten neveztek a kadet bajnokságra, két aranyat gyűjtöttek be, és ezzel megvédték bajnoki címüket.
– Előbb az 56 kilósok léptek szőnyegre, ahol Dollák Tamara meggyőző fölénnyel utasította maga mögé az ellenfeleket – folytatta Martin Gábor.
– Nagy Bernadett, már egy arannyal a háta mögött, a kadetek között is szerencsét próbált, és nyert. Tőle elvárható volt a jó szereplés, ugyanis az idei Kadet Európa-bajnokságon, nagyon erős mezőnyben szerzett bronzérmet.

(G.G.)