Hasznos ajándékcsomag az újpesti babáknak

  •  
  •  
  •  

Közel kétszáz újpesti kisbaba kapott ajándékcsomagot az önkormányzat Újpesti Babaköszöntő programjának keretében. A csomag gyermekruhát és sok más hasznos babaápolási cikket tartalmaz.

Minden, idén január 1-jén és azután született újpesti kisbaba ajándékcsomagot kap az önkormányzattól, amit a védőnőktől vehetnek át folyamatosan a szülők. A dobozban csupa hasznos ajándék: body-k, kistakaró, pelenka és oltási naptár is található.

Az ajándékok az Enyedi családhoz is eljutottak. “Nagyon örültünk az ajándékcsomagnak, főleg a takarónak. Az oltási naptáron meg tudjuk nézni előre, hogy a következő kötelező oltás mikor lesz aktuális. A mappában pedig minden receptet, oltási könyvecskét és leletet szépen össze tudjuk gyűjteni.” – meséli az édesanya.

A család tősgyökeres újpestiként különösen örül annak is, hogy a városrészt a body-kkal is népszerűsítheti. Orsolya, aki 5 éves kora óta él Újpesten, elárulta, minden ide köti őket. “A férjemmel itt ismerkedtünk meg a Megyeri úti Stadionban, az esküvőnk is itt volt. A nagyobbik fi unk Megyer is innen kapta nevét, sőt az első közös lakásunkat is itt vettük meg, ebben a kerületben vagyunk itthon.”

A szerkesztoseg@ujpestimedia.hu e-mail címre továbbra is várjuk az újpesti bodyban készített fotókat a babákról, amiket a lap hasábjain teszünk közzé.

antosa