Hatvanéves a Bajza-suli

  •  
  •  
  •  

Ebben a tanévben ünnepli hatvanadik születésnapját a Bajza József Általános Iskola. Ez alkalomból gyűltek össze az intézmény mai és egykori diákjai május 16-án, pénteken délután.

A szeszélyes időjárás miatt az épületben került sor az ünnepi műsorra, amelyet stílusosan az öregdiákok egykori termükben, a hangszóróból hallgathattak végig. A zenés-verses összeállításban szintén az iskola egykori és mai diákjai szerepeltek, ki-ki hangszerrel, dallal, verssel.

Az ünnepi eseményen Nagy István alpolgármester is köszöntötte a vendégeket. Kérdésünkre elmondta: rendszeresen jár be az iskolába, hiszen ez a választókerülete is. Mint mondta, öröm azt látni például, hogy szülők, diákok, tanárok együtt takarítják az iskola kertjét. Újpest lokálpatrióta szellemiségéhez ez a fajta közösségépítés nagyon közel áll. Egy ilyen rendezvényen pedig, ahol több generáció is találkozik, egy olyan, életünket meghatározó helyen, mint a közös általános iskola, igazán érezni az örömöt és a meghatottságot. Az ünnepi alkalomból Nagy István alpolgármester Kohodné Tóth Andrea igazgatónak átadta az önkormányzat ajándékát, a városzászlót.

 

T. E.

Normal
0

21

false
false
false

HU
X-NONE
X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Normál táblázat”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin-top:0cm;
mso-para-margin-right:0cm;
mso-para-margin-bottom:10.0pt;
mso-para-margin-left:0cm;
line-height:115%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-language:EN-US;}