Hello tavasz, hello halak

  •  
  •  
  •  

Az elszántabbakat hóban, fagyban sem lehet elcsábítani a partról, azonban az igazán élvezetes horgászat ideje kétségtelenül a tavasz. Újpest Önkormányzata hagyományosan minden évben horgászversenyt rendez a csömöri horgásztó partján.

Ezúttal május 7-én, szombaton lesz a verseny, amire már lehet is jelentkezni a Városháza főpénztárában (István út 14., I. emelet 50.). Természetesen a főzőverseny sem maradhat el. A csapatok kísérői ezúttal gulyásleves-készítésben csillogtathatják meg főzőtudományukat. Jelentkezési határidő: április 29.

FONTOS: nevezni és a versenyen részt venni csak és kizárólag érvényes horgászengedély, vagy turista állami horgászjegy birtokában lehetséges. Csapatok esetén legalább az egyik főnek kell engedéllyel rendelkeznie. A 3000 Ft/fős nevezési díjat (ami egyben a napijegy ára) még a verseny előtt kell befizetni. Kizárólag újpesti lakosok nevezését fogadják el, amelyhez az adószámra is szükség van. Egy csapat 2 fő horgászból és horgászonként 1-1 fő segítőből állhat. A horgászokat barátok, családtagok korlátlan létszámban elkísérhetik. Befizetési időpontok: hétfőn 14–17, szerdán 10–13 és 14–16, pénteken 9–12 óra között.

A nap menete:
06.00: Gyülekező, megnyitó, sorsolás
06.30: Horgászhelyek elfoglalása
06.50: Etetés megkezdése
07.00: A verseny kezdete
13.00: A verseny befejezése, mérlegelés megkezdése
14.00: Eredményhirdetés, a verseny zárása

Találkozzunk a csömöri tó partján is!

D.V.