Heti program: szombaton a Kecskemét csapatát fogadjuk

  •  
  •  
  •  

A 8. forduló következik az OTP Bank Ligában. Első csapatunk szombaton, 14 órakor a Kecskemét csapatát fogadja a Szusza Ferenc Stadionban. A találkozót az M1 fogja közvetíti.

Második csapatunk igazi lila-fehér rangadót játszik a héten, hiszen a Békéscsaba ellenfeleként lépnek pályára Víg Péter tanítványai. Jelen pillanatban a mérkőzés vasárnap 16:00 órára van kiírva, de a hazai csapat kéréssel fordult az MLSZ-hez, így elképzelhető, hogy a találkozó időpontja módosulni fog. A változásról természetesen azonnal tájékoztatjuk szurkolóinkat.

Szeptember 24-én, hétfőn, Öregfiúk-csapatunk idegenben, a Budafok csapata ellen lép pályára. A mérkőzés 17:30 órakor kezdődik a Budafoki MTE Sporttelepen.

Utánpótlás csapataink a 6. fordulóban hazai pályán a Pécs korosztályos csapatai ellen játszanak. Az U19 mérkőzése 11:00 órakor, az U17 pedig 13:00 órakor kezdődik.

A hétvégi program azonban nem csak a mérkőzésekből áll majd, hiszen szombaton és vasárnap kerül sor a Megyeri Búcsúra. A rendezvény részletes programjával a hét folyamán jelentkezünk.
 
A szakmai stáb kérésére és a pályafelújítások miatt az edzések időpontjai és helyszínei módosulhatnak, így azok csak tájékoztató jellegűek.