Hibátlan teljesítménnyel zártak a röplabdás lányok

  •  
  •  
  •  


Sikerült a középszakasz utolsó mérkőzésén, idegenben kiharcolni a győzelmet, így a női röplabda Extraligában egyedülállóként hibátlan teljesítménnyel, maximális pontszámmal zárta a középszakaszt az UTE Volley csapata.

A hét végén két mérkőzést is játszottak a lányok, szombaton  Újpestre látogatott a Nyíregyházi Főiskola együttese, őket meggyőző fölénnyel, 3:0- ra győzték le Ancsinék. Vasárnap Békéscsabára utazott a csapat. A szezonban mindig hatalmas csata folyt a két csapat között, rendre 3:2-es végeredmény született, így egyáltalán nem volt egyértelmű melyik gárda örülhet majd a találkozó után. Szerencsére Farkas Mihály csapatának sikerült megtörni a hagyományt, elmaradt a gigászi öt szettes játszma. Ezúttal, pazar játékukkal a lányok lassan felőrölték a Békéscsabát, és gond nélkül nyertek. (BRSE-UTE 1:3)

Az Újpesti TE női röplabda csapat ezzel a győzelmével – 100 százalékos eredményt produkálva – az ötödik helyen zárta a keresztjátékokat. A női Extraligában csak az újpesti gárda maradt veretlen. A rájátszásban, a legjobb négy közé jutásért az erősebb nyíregyházi csapattal találkozik az UTE.

(GG)