Hidegben is jókedvűen

  •  
  •  
  •  

A Bab Társulat tolmácsolásában igazi fenevadak érkeztek a Szent István térre. A Fenevadak a toborzásról is gondoskodtak: a piacon sétálva kétszer hirdették ki, hogy két és fél órás műsoruk a hidegre való tekintettel félórás lesz. A társulat lelkes követőket toborozva érkezett a térre, ahol legalább ugyanannyian várták a műsort, ami a hideg ellenére osztatlan sikert aratott.

A Fenevadak a Városháza bejáratától indultak és korhű szokás szerint dobpergés mellett hirdették műsorukat, bár akik már az elején felfigyeltek a szokatlan társulatra, rögtön követni (és fényképezni) kezdték őket.

A piacon kétszer is megálltak, hogy aki nem tudott volna róla, az se maradjon le a hírről: két és félórás műsor következik, amelyből a hidegre való tekintettel harminc percet játszanak. Ekkorra már szép számú követő kíséretében érkeztek meg a Városháza előtti térre, ahol elsőként sorra bemutatkoztak a Fenevadak, majd ezt követően humoros és látványos műsorral kápráztatták el a kicsikből és nagyokból álló közönséget.

A műsor két önkéntes segítővel is kiegészült, akik közül Ági a lovas elé tartotta az átugrandó akadályt, Biankának pedig az alvó medvét kellett felébresztenie.

A társulat műsora, ahogyan kezdődött, ugyanolyan jókedvűen ért véget. Persze a vásárnak még ezzel koránt sincs vége, hiszen a Városházán délután egy óráig kézműves foglalkozás várta a kicsiket, délután 5-től pedig a Bon Bon lép színpadra. Akik regisztráltak rá, azok pedig addig is fényképezkedhetnek a Mikulással, és délután 16 órakor megtekinthetik az Újpesti Baptista Gyülekezet és az Újpesti Evangélikus Egyházközség gyertyagyújtását és rövid adventi műsorát és sütizhetnek sportolókkal is.

szöveg: M. Orbán A.,kép: Várai Mihály

Normal
0

21

false
false
false

HU
X-NONE
X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Normál táblázat”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;}