Hóhelyzet Újpesten is

  •  
  •  
  •  

Az Újpesti Városgondnokság folytatja a hétfő este megkezdett munkálatokat, amelyet az időjárás alakulásától függően akár éjszakába nyúlóan is végezhetnek.

Az Újpesti Városgondnokság tegnap este megkezdte a meghatározott útvonalakon a hóeltakarítást és jelenleg is teljes kapacitással dolgoznak az úttestek, parkok, utcák járhatóvá tételén. Igaz, az egyik munkagép meghibásodott – leszakadt a toló lapja – de már javítják, és azután munkába állítuk újra – tudtuk meg Fejér Jánostól, az Újpesti Városgondnokság zöldterület-üzletág vezetőjétől.

-A megszokott útvonalakon folyik jelenleg is a hóeltakarítás. A Szent István téren, a városközponti lakótelepek parkjaiban és Káposztásmegyer többemeletes házai között egyszerre dolgoznak a városgondnokság emberei, sőt, amennyiben marad rá kapacitásuk, azokat a járdaszakaszokat is letisztítják, ami nem az ő feladatuk lenne. Jelenleg a hó eltakarítását végezik, amelyet a síkosságmentesítés követ. –Mivel éjfélig akár további tíz centiméteres hó hullhat, természetesen folytatjuk a munkát és újra megtisztítjuk a korábbi területeket is, ameddig szükséges – tette hozzá Fejér János.

G.R.