Hokimezzel lepték meg a polgármestert

  •  
  •  
  •  

Az UTE jégkorong szakosztálya a tegnapi Újpest-FTC mérkőzés előtt kedves meglepetéssel köszönte meg az önkormányzatnak és a kerület vezetőinek az évek óta tartó együttműködést és támogatást.


A Ferencváros jégkorongcsapata egyetlen góllal nyert az Újpest ellen a Magyar Kupa elődöntőjébe jutásért zajló selejtezőben. A valamikor szuper rangadónak számító összecsapáson a fiatal újpestiek derekasan küzdöttek, nem sok hiányzott a vaskos meglepetéshez. Az első harmadban kissé megilletődve játszottak a hazaiak, bizonyítja ezt, hogy kétgólos hátránnyal tértek pihenőre a fiúk. A második játékrészben egy egészen más újpesti gárda lépett a jégre, végre sikerült gólokat is ütniük, ezzel felzárkóztak a Ferencvároshoz. Sajnos a meglepetés elmaradt, ugyanis a harmadik harmadban mindössze egy-egy találatot könyvelhettünk el, s így kialakult a végeredmény: Ferencváros-Újpest 4-3


A találkozó előtt a jégkorong szakosztály nevében Ancsin János vezetőedző ajándékkal lepte meg a meccsre szurkolóként érkező újpesti polgármestert és alpolgármestert. Wintermantel Zsolt és Nagy István egy-egy névre szóló hoki mezt vehetett át az évszázad jégkorongozójától.


Wintermantel Zsolt elmondta, nagyon örül a meglepetésnek, s ha viselni nem is fogja, de az ajándék bekerül a többi, nagy becsben tartott újpesti ereklyék, mezek, sálak, sapkák közé.

(g.g.)

(fotók: Horváth Dávid)
(nyitókép: utehoki.hu)